Over ons

 Our Favorites

Our Favorites is een mix van woonaccessoires, sieraden en hebbedingen.
Ben je op zoek naar prachtige woonaccessoires en unieke sieraden? Zoek niet verder! Onze webshop biedt een breed scala aan stijlvolle en trendy items om je huis te decoreren en je stijl te versterken. Wij hebben alles wat je nodig hebt om je look compleet te maken.
Onze items zijn zorgvuldig geselecteerd op kwaliteit, stijl en zo veel mogelijk duurzaamheid. Of je nu houdt van een moderne look, bohemien sfeer of juist een minimalistische uitstraling, wij hebben alles wat je zoekt. 
Bovendien bieden wij een snelle en betrouwbare levering zodat je kan genieten van je nieuwe aanwinsten.
Voor speciale wensen kun je ons mailen en gaan wij voor je op zoek. De handmade sieraden kunnen op aanvraag gepersonaliseerd worden.

 

Waarom deze webshop?

Wij zijn allebei gevoelig voor sfeer. Sfeer wat je kan voelen en zien.

Een spontane actie onze webshop, zo kun het wel noemen. We hebben nog even gebrainstormd samen om te kijken welke kant we op wilden. Anderen en ons zelf een plezier doen daar komt het op neer.

Eigenlijk is het heel snel gegaan en kwamen onze kwaliteiten heel mooi samen. Dat is het voordeel met moeder en dochter, je kent elkaars kwaliteiten en elkaar mindere kanten. Maar wij gaan vooral voor onze kwaliteiten.

Een gezellig uniek sfeervol interieur vinden wij belangrijk. Thuis blijven heeft een nieuwe dimensie gekregen en het gevoel van warmte en sfeer is gegroeid. Dat zie je terug in onze producten. En wij houden van shoppen voor andere. Andere helpen om een sfeervol en gezellig huis te creëren, worden wij happy van!

 

 

Over ons:

Sandra: Ik ben de trotse moeder van vier kinderen en daarbij behoorde partners. Alle moeders schrijven in vriendenboekje bij wensen in de toekomst: Oma worden. Bij ons is die wens uitgekomen. Mijn man Wim en ik zijn opa en oma van drie kleindochters. Op een vaste dag in week pas ik op mijn kleindochters, naast mij baan als praktijkopleider en balanscoach bij Driestroom. ☀️Je kunt mij omschrijven als zorgzaam, gezellig, creatief en ondernemend. We wonen in het prachtige Ooij, waar ik veel wandel met onze hond Sjaak.
 
Eefje: In 2022 ben ik moeder geworden van mijn geweldige dochter Ruby.
Samen met mijn partner Quincy en onze reuzenteckel wonen wij in het prachtige Nijmegen. Naast Our Favorites werk ik als receptioniste bij een fysiopraktijk.

Je kunt mij omschrijven als zorgzaam, creatief, gezellig en een echte regeltante. Ik hou van samen met vrienden een wijntje of lekkere cocktail : Passion Martini. Voor een mooie reis mag mij altijd wakker maken.